Sunday, January 9, 2011

Inilah Taktik Licik Anwar Ibrahim Dibalik Video Sex Nya


Anwar Ibrahim Leaked Sex Video yang beredar di situs youtube, di duga hanyalah taktik anwar untuk mengelak dari kasus yang lagi memanas sebelumnya Inilah Taktik Licik Anwar Ibrahim Dibalik Video Sex Nya
Taktik Licik Anwar Ibrahim di duga tersirat di balik muncul nya Anwar Ibrahim Leaked Sex Video penulis coba kutip tulisan coment user forum online malaysia ;
* Cukuplah dengan fitnah beserta konspirasi PKR nie.. semua nie just lakonan PKR yang cuba mengalih perhatian masyarakat tentang isu panas DNA, kep ada isu baru ada video sex yang di ciptakan sendiri oleh orang depa anwar akan cuba bawa isu ini di serawak dan pasti melaungkan2 soal bahawa orang umno saja membuat isu baru ini untuk menambahkan memfitnah keatas dia dan meng aibkan tuk keluarga nya mengatakan orang umno zalim..... Penyokong si kuda kayu nie menyokong 100% yang anwar benar.. dan pada akhir nya pasti melenyapkan kes DNA dari perhatian masyarakat sementara nk setlekn masalah video nie end of the story selepas setahun yang nanti terbukti video nie sah bukan milik anwar........ maka tersenyum sengih lah si awar ini dan hendak menyatakan kebenaran itu pasti berpihak pada dia........ selepas tu akan bangkit balik isu DNA tentu anwar akan menyatakan inilah fitnah dan konspirasi lagi kepada dia... Sempena hampir menjelang pilihan raya....
* Cerdiknya anwar memasang nie taktik untuk melenyapkan emosi kemarahan masyarakat akan DNA jangan pedulikan video sex baru ciptaan dia nie.. semua tu its just konspirasi dan fitnah anwar yang terbaru buang masa polis dengan mahkamah agung jer nk try cari bukti video nie
* Ini skrip anwar, maka disini sapa yang suka memfitnah&konspirasi itu?? cukuplah anwar dengan dia helah2 nya. serahje DNA...... pihak yang berkuasa x payah nie ler nk sibuk2 cari bukti kesahihan video tu.. keputusan dia memang udah sah bukan anwar
* Itulah taktik terbaru PKR ketika mengeluarkan video nie dan pula mengancam BN sbg untuk dapat meraihkan undi serawak dengan membawa isu terbaru nie. bodoh lah jika BN yang sebarkan sebab nya selepas di post mortem video nie memang dah sah bukan lah si anwar tu.. jadi dia bebas di lepas kan dari hukuman.. tak kah BN nie akan dikecam?? dan isu DNA pun akan lenyap....
Itulah beberapa pernyataan dari beberapa user di forum malaysia online, penulis hanya ambil yang tidak terlalu kasar... banyak lho.... Yang jauh lebih kasar dan pedas! penulis tidak mengatakan semua ini benar, ini sekedar sharing. lalu tentang kebenaran nya silahkan z Para pembaca cari sendiri....

<

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih jika anda mau luangkan sedikit waktu untuk berkomentar... jangan comment SPAM, RADIKAL DAN SARA